ALE Μπλέιζερ σακάκι χωρίς κουμπιά 82464647 Expand

Height: 176 Bust: 89 Waist: 60 Hips: 90 Το μοντέλο φοράει small

129,99 €


Σε απόθεμα

Brand

ALE - THE NON USUAL CASUAL




Αυτή είναι η ιστορία της ‘ALE, ενός fashion brand που η δημιουργικότητα, η φαντασία και ο πειραματισμός είναι τα χαρακτηριστικά που συναποτελούν το DNA του.

Το 2010, η ‘ΑLE κάνει την εμφάνισή της στον χώρο της μόδας με ένα διαφορετικό όραμα για τη θηλυκότητα. Κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο, εμπνέεται από το παλιό, αφουγκράζεται το σήμερα και χτίζει το μέλλον, με στόχο όχι μόνο να προλαβαίνει τις τάσεις, αλλά να τις δημιουργεί. Από την πρώτη στιγμή κερδίζει την προσοχή των fashionistas και γίνεται η νέα πρόταση ντυσίματος που δίνει στη γυναικεία γκαρνταρόμπα μια contemporary διάθεση. Clean αισθητική, εξαιρετικά υφάσματα, τολμηρά κοψίματα και feminine chic στιλ είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εμπνευσμένη σχεδίαση της ‘ALE. Τα πρωτότυπα κομμάτια και τα μοναδικά μοτίβα της ξεχωρίζουν οπτικά και συνθέτουν εμφανίσεις που μένουν χαραγμένες στη μνήμη. Άλλωστε, αυτός δεν είναι ο ρόλος της μόδας;

Οι συλλογές της απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που αγκαλιάζει τη θηλυκότητά της με μια δόση δυναμισμού. Είναι η γυναίκα που επανεφευρίσκει συνεχώς τον εαυτό της, η ανεξάρτητη, η αντισυμβατική, αυτή που δε φοβάται τα καινούργια ξεκινήματα και που τολμά το διαφορετικό. Στη ζωή της είναι trendsetter, προτιμά τις sharp σιλουέτες, τη μίνιμαλ προσέγγιση και θέλει τα σύνολά της να είναι πάντα κομψά.

Το στιλ της είναι πολυδιάστατο, όπως ακριβώς και η προσωπικότητά της. Μπλέκει αρμονικά το ρομαντικό στοιχείο με το δυναμικό, ισορροπεί το σοφιστικέ με το sexy και θέλει να κάνει standout.
Το brand σχεδιάζει για τις γυναίκες που απολαμβάνουν τη διαδικασία του ντυσίματος, γι’ αυτό και δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο styling. Το ρούχο είναι ένα εργαστήριο, χτίζεται και μεταμορφώνεται μέσα από τα αξεσουάρ, τα οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σειράς.

Η ‘ALE δε σταματά να εξελίσσεται, θεωρεί τη μόδα τρόπος έκφρασης, μια ακόμα μορφή τέχνης. Στόχος της; Να δημιουργεί fashion pieces που θα φοριούνται παντού και πάντα για statement looks που προβάλλουν την προσωπικότητα της γυναίκας που ταυτίζεται με το DNA της!