ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικά

Καλώς ορίσατε στον διαδικτυακό τόπο της ιστοσελίδας www.cosie.gr  και στους όρους χρήσης του. To www.cosie.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία «Α.ΔΕΚΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» (ΑΦΜ 800654894, ΔΟΥ Α ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη ΚΑΛΛΙΘΕΑ  Αττικής (Ελ.Βενιζέλου 127 τ.κ 17672). Παρακαλώ πολύ διαβάστε πολύ προσεκτικά τα ακόλουθα πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά μέσω του e-shop της σελίδας αυτής.

Η εταιρία αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα δεσμεύεται να κάνει την εξυπηρέτηση σας όλο και πιο εύκολη και να σας προσφέρει διαρκώς την καλύτερη ποιότητα προϊόντων.

Η cosié έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης σύμφωνα πάντα με τους νόμους και όρους που αλλάζουν όσο αναφορά το διαδικτυακό εμπόριο. Παρακαλούμε πολύ να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν τέτοιου είδους αλλαγές.

Προστασία δεδομένων και Ασφάλεια καταναλωτή

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αλλά και για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των συναλλαγών σας μέσω διαδικτύου θα ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία. Στο πρώτο στάδιο της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε τα εξής: Όνομα, Επίθετο και Διεύθυνση Αποστολής. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής της επιλογής σας είναι μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, απαραίτητα είναι ο πλήρης αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης αυτής καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της.

Η εταιρία εγγυάται την τήρηση απορρήτου και ασφάλειας προσωπικών δεδομένων από τυχόν αθέμιτη επεξεργασία, αλλοίωση ή διάδοση στοιχείων σύμφωνα με τον Νόμο 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όλες οι συναλλαγές μέσω διαδικτύου γίνονται με γνώμονα τον Νόμο 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή για αγορές από απόσταση. Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία ή ερώτημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το   2109569522.

Τρόποι πληρωμής

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει η cosié για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:

- Με αντικαταβολή: Το κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι 2,50€ . H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της. Δωρεάν έξοδα αποστολής

- Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση της κάρτας γίνεται μετά την έναρξη της διαδικασίας αποστολής των επιθυμητών από εσάς προϊόντων, εφόσον εγκριθεί.

- Paypal

Τρόποι παραλαβής

Ελλάδα

Όλες οι παραδόσεις των προιόντων μας στην Ελλάδα γίνονται μέσω της ACS εντελώς δωρεάν εντός 2-3 εργάσιμων ημέρων. Μόλις το προϊόν της επιλογής σας αφαιρεθεί από τις αποθήκες μας για αποστολή προς εσάς, θα σας αποσταλεί σχετικό email για την ενημέρωση σας.

 

* Οι τιμές είναι συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Λοιπές πληροφορίες

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να διευκρινίσετε τον λόγο, αναλαμβάνοντας τα μεταφορικά έξοδα. Εάν ο λόγος της επιστροφής σας προέρχεται από λάθος της εταιρίας, η cosi é δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής. Η επιστροφή σας παραδίδεται σε εμάς μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες από την ACS και σε 5-6 εργάσιμες αν η μεταφορά γίνει μέσω UPS. Με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τους χρόνους παραλαβής. Ύστερα από την παραλαβή και την έγκριση της επιστροφής σας η εταιρία θα σας αποστείλει ενημερωτικό mail μέσα σε διάστημα 6-7 ημερών για να σας ενημερώσει για τον τρόπο διευθέτησης του ζητήματος σας.

Για αντικατάσταση των προϊόντων, όπου δεν δύναται να σας προσφέρει η εταιρία, θα πρέπει να επιστέψετε το προϊόν και να πραγματοποιήσετε μία νέα παραγγελία με τα προϊόντα της προτίμησης σας εκ νέου σημειώνοντας ότι πρόκειται για ΑΛΛΑΓΗ!

Η επιστροφή χρημάτων ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η παραγγελία σας το αίτημα σας θα υλοποιηθεί μέσα σε διάστημα 8 ημερών. Έχετε την επιλογή είτε επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης ή πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας.

*Για λόγους υγιεινής η cosi é δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν, μαγιό, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια.

 

Greca Trustmark

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage .

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Η ιστοσελίδα www.cosie.gr για την εξασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων που μεταφέρονται χρησιμοποιεί την πιστοποίηση SSL. Το πρωτόκολλο SSL αποκρυπτογραφεί τα στοιχεία που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου.

Σημείωση

Εάν για εξωτερικούς παράγοντες η cosi é αδυνατεί να σας παραδώσει την παραγγελία σας στον προκαθορισμένο χρόνο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω mail με σκοπό να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας μετά την καθυστέρηση των προϊόντων. Η cosi é δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργείται εκτός της δικής της υπαιτιότητας.

Ηcosi é έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους αλλά και υποχρέωση να ενημερώνει με τις τελευταίες αλλαγές το παρόν κείμενο.