ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και η απόδειξη της παραγγελίας.

1. Αλλαγή σε κατάστημα COSIE 

Κάντε την αλλαγή σας με άλλο νούμερο, χρώμα ή με άλλο προϊόν (που να είναι ήδη διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα) έχοντας μαζί το προϊόν και την απόδειξη αγοράς.

Ελευθερίου βενιζέλου 127 καλλιθέα 17672

Το κόστος της χρέωσης της αποστολής με χρέωση στην εταιρεία μας, μέσω ACS, είναι στα 10 ευρώ με Φ.Π.Α.ΤΟ ποσό των 10 ευρώ αφαιρείται απ’ το τελικό ποσό της αρχικής σας παραγγελίας. Δεκτές επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν ενημέρωσής σας . Σε περίπτωση επιλογής άλλης μεταφορικής ,το κόστος διαμορφώνεται αναλόγως της επιλογής της, ενημέρωνεται  ο παραλήπτης (COSIE) με ευθύνη του αποστολέα της αποστολής και ακέραιο το ποσό αφαιρείται απ την επιστροφή του αρχικού ποσού της παραγγελίας σας

2. Αλλαγή στο e-shop:

Κάντε την αλλαγή σας στο e-shop εφόσον έχετε κάνει την αγορά σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

Πως επιστρέφετε το προϊόν;

  1.       Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία & σημειώστε το κουτάκι που αναγράφει την φράση ΠΙΣΤΩΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ.
  2.       Τοποθετείστε την απόδειξη λιανικής και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.
  3.       Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του στην παρακάτω διεύθυνση,ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 127 ΚΑΛΛΙΘΕΑ Τ.Κ 17672 Μπορείται να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε  μεταφορική επιθυμείτε εσείς, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικώντο οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή που θα αποστείλετε το πακέτο.

Που επιστρέφετε το προϊόν;

   

 Ελευθερίου Βενιζέλου 127 Καλλιθέα Αττικής 17672 Τ.ΚΤΗΛ:210-9512553,210-9569522

Πως θα γίνει δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή;

θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή  απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε την λέξη ‘’Αλλαγή’’. Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας.

 

3. Επιστροφή χρημάτων (για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα):

Για ποιες παραγγελίες ισχύει;

  •           όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Ελλάδα
  •           για Κύπρο, ισχύει μόνο σε παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα ή μέσω Paypal

Πως επιστρέφετε το προϊόν;

  1.       Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία & σημειώστε το κουτάκι που αναγράφει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό, ακριβώς όπως σας ζητούνται, ή την σημείωση πως η αγορά έγινε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα ή μέσω Paypal.
  2.       Τοποθετείστε την απόδειξη λιανικής και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.
  3.       Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του στην παρακάτω διεύθυνση, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 127 ΚΑΛΛΙΘΕΑ Τ.Κ 17672 Μπορείται να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε  μεταφορική επιθυμείτε εσείς, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή που θα αποστείλετε το πακέτο.
  4.   Που επιστρέφετε το προϊόν;

 Ελευθερίου Βενιζέλου 127 Καλλιθέα Αττικής 17672 Τ.ΚΤΗΛ:210-9512553,210-9569522

 

Το κόστος της χρέωσης της αποστολής με χρέωση στην εταιρεία μας, μέσω ACS, είναι στα 10 ευρώ με Φ.Π.Α.ΤΟ ποσό των 10 ευρώ αφαιρείται απ’ το τελικό ποσό της αρχικής σας παραγγελίας. Δεκτές επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν ενημέρωσής σας . Σε περίπτωση επιλογής άλλης μεταφορικής ,το κόστος διαμορφώνεται αναλόγως της επιλογής της, ενημέρωνεται  ο παραλήπτης (COSIE) με ευθύνη του αποστολέα της αποστολής και ακέραιο το ποσό αφαιρείται απ την επιστροφή του αρχικού ποσού της παραγγελίας σας.

Προσοχή: Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω οδηγίες η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

* Εάν ο λόγος της επιστροφής σας προέρχεται από λάθος της εταιρίας, η cosi é δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής.

* Για λόγους υγιεινής η cosi é  δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν, μαγιό, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια.