ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Τα βήματα για να παραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική παραγγελία είναι τα εξής:

  •          Επιλέγετε τα προιόντα που επιθυμείτε, βρίσκεστε στο καλάθι και πατάτε το κουμπί Ολοκλήρωση Παραγγελίας
  •          Έχετε το δικαίωμα να πραγματοποιήσετε παραγγελία ως επισκέπτης, να εγγραφείτε στο site της cosié  έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας ή αν είστε εγγεγραμμένος να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
  •          Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης.
  •          Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
  •          Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα λάβετε email με την περίληψη της παραγγελίας σας.

ΠΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποιο άλλο προϊόν. Θα πρέπει αναγκαστικά να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία εκ νέου και να σημειώστε στο πεδίο "Σχόλια" να γίνει ένωση με την προηγούμενη παραγγελία σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά να συμπληρώσουμε εμείς το νέο προιόν που θέλετε να προστεθεί. Μπορείτε να συμπληρώσετε προιόντα στην παραγγελία σας εντός 1 ώρας από την πραγματοποίηση της.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ;

Ναι, πραγματοποιώντας αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ;

Nαι, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής. Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε στην περίπτωση επιστροφής κάποιου προιόντος παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ;

Αν η Γενική Ταχυδρομική έρθει να σας παραδώσει την παραγγελία σας και απουσιάζετε τότε και θα κάνει άλλες δύο προσπάθειες τις επόμενες μέρες. Στην περίπτωση που σε καμία από τις τρεις προσπάθειες δεν κατάφερε το εμπόρευμα να παραδοθεί στα χέρια σας τότε επιστρέφει στην εταιρία και επικοινωνούμε εμείς μαζί σας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ COSI E;

Ναι κάνοντας εγγραφή στο newsletter της εταιρίας μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα, τάσεις της μόδας, και προσφορές. Για την εγγραφή σας στο newsletter παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας στο αντίστοιχο πεδίο στο κάτω μέρος της σελίδας.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καθυστέρηση, απορία, σχόλιο όσο αναφορά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω mail info@cosie.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 210-9569522.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Για αποστολές στην Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο 210-9512553 γυναικεία ένδυση,210-9569522 ανδρική ένδυση.